dimarts, 21 de febrer de 2017

Notícies

JORNADES DE PORTES OBERTES CURS 2017-2018:
   

Diumenge 9 d’abril de 11:00 a 13:00

Dimecres 19 d’abril de 18:00 a 19:00
Dimarts 25 d’abril de 17:00 a 18:30

No et van bé els dies? Demana’ns cita!

HORARIS DE PREINSCRIPCIONS:

Dimecres 3 de maig de 17:00 a 18:30

Dijous 4 de maig de 15:00 a 17:00
Divendres 5 de maig de 9:00 a 11:00
Dimecres 10 de maig de 17:00 a 18:30
Dijous 11 de maig de 9:00 a 11:00

No et van bé els horaris? Demana’ns cita!

VOLS VEURE ALGUNA DE LES ACTIVITATS DE LA LLAR??? Entra al nostre FACEBOOK!!!

https://www.facebook.com/llardinfants.laformiga 


Avui estic amb l'orgull pujat. Orgullosa de les "nostres" famílies. De la participació massiva a totes les propostes. De moure's sense vergonya i fer el què convingui per omplir de màgia a la canalla. I orgullosa, especialment, de la nostra comissió de teatre de pares i mares, que són uns artistassos!!! Enguany, per carnaval, ens disfressem de monstre de colors i anem fent rua fins al teatre, on representem la seva obra. Felicitats! Bona feina! Sou uns cracs! Em cau la bava!!

Estem fascinats amb les formes de l'art de Goldsworthy. Ens han atrapat especialment les seves espirals. N'hem construit amb diferents materials, però sens dubte, el nostre material preferit també ha coincidit amb un dels materials que utilitza aquest artista: les pedres.I ja de ben petits, també seguim expressant la nostra fascinació pels camins...
Un material ben senzill de fer que, sobre la taula de llum, agafa una nova dimensió. Els colors translúcids i el moviment de l'aigua ens hipnotitzen i creen una atmosfera de bonica concentració. És com si l'arc de Sant Martí ens transportés al seu món.Una música que ens crida i unes safates amb material suggerent. Ens hi acostem, expectants. Ens mirem a la mestra... ho podem tocar??? Ens hi llancem, alguns ràpidament, d'altres amb prudència. I nosaltres observem i ens meravellem de veure com, de tan petits, la intenció científica ja és tan clara. Una sessió al taller sensorial del projecte de ciències.
Pintant amb gel de colors... ens agafa fred de recordar-ho, però a ple estiu, s'agraeix! Encara tenim el resultat penjat a la classe, de tant que ens va agradar!